مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

درخواست ۵ کشور اتحادیه اروپا برای تمدید ممنوعیت غلات اوکراین

درخواست ۵ کشور اتحادیه اروپا برای تمدید ممنوعیت غلات اوکراین وزیر کشاورزی مجارستان طی اظهاراتی اعلام کرد که ۵ کشور عضو اتحادیه اروپا که با اوکراین هم مرز هستند خواستار تمدید ممنوعیت واردات غلات اوکراینی به این اتحادیه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از راشاتودی، ایستوان ناگی، وزیر کشاورزی مجارستان در مصاحبه‌ای با پایگاه خبری «ویلاگازداساگ» که روز شنبه منتشر شد، اعلام کرد که 5 کشور عضو اتحادیه اروپا که با اوکراین هم مرز هستند خواستار تمدید ممنوعیت واردات غلات اوکراینی به این اتحادیه شده‌اند.

به گفته وزیر مجارستانی، این ممنوعیت اقدامی ضروری برای محافظت از کشاورزان اتحادیه اروپا است که به دلیل واردات محصولات کشاورزی اوکراین دچار ضرر و زیان شده‌اند.

ناگی گفت: در مورد محدودیت واردات، مجارستان موضع مشترکی با بلغارستان، لهستان، رومانی و اسلواکی دارد و آن این است که کمیسیون اروپا باید ممنوعیت واردات محصولات غلات اوکراین را حتی پس از 15 سپتامبر تمدید کند چرا که این تنها راه برای محافظت از منافع کشاورزان اروپایی است.

وی در ادامه تأکید کرد «از آنجایی که شرکت‌های بزرگ کشاورزی در اوکراین در شرایط طبیعی بسیار خوب فعالیت می‌کنند و بدون مقررات حفاظت از محیط زیست که هزینه تولید در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، کار می‌کنند، هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی اوکراین به‌طور قابل‌توجهی کمتر از آنچه کشاورزان اتحادیه اروپا با آن مواجه هستند، می‌باشد.

وی افزود که جنگ با روسیه نیز شرایطی را ایجاد کرده است که در آن صادرکنندگان اوکراینی سعی کرده‌اند غلات را کمتر از ارزش بازار بفروشند که این کار «در سال گذشته تأثیر ویران کننده‌ای بر غلات اروپای شرقی و مجارستان داشته است».

وی متعهد شد که به تلاش برای یافتن راه حل مشترک اروپایی برای وضعیت بازار غلات ادامه دهد، به طوری که "افزایش هزینه‌های کشورهای مرزی و منافع کشاورزان" را در نظر بگیرد.

با این حال، وی از کی‌یف خواست تا این ممنوعیت را اقدامی علیه اوکراین نبیند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار